Shin guard socks en Sisu bitjes

stxshinguardsock

De laatste paar weken krijgen we erg veel positieve reacties over de Shin guard socks van STX en de bitjes van Sisu en dat wilde ik graag even met jullie delen.

De Shin guard socks van STX hebben een positief effect bij mensen die vaak last hebben van een geïrriteerde huid door overmatig transpireren of schuren van de scheen beschermers op de schenen. De positieve reactie gaan dan ook met name over dat de socks goed het transpiratie vocht opnemen waardoor je schenen droog blijven. Daarnaast sluiten de sokken goed aan en is het schurende effect wat sommige ervaren verdwenen. Met andere woorden een investering van € 9,95 kan bij sommige de problemen verhelpen dan wel drastisch verminderen.

Ook over de Sisu bitjes krijgen we heel goede reacties, met name dat ze goed blijven zitten tijdens het hockeyen en dat het je niet belemmerd bij het ademhalen en praten met je teamgenoten is een grote pre.

Daarnaast en dat verwonderd mij nog het meeste is dat het een ieder goed afgaat om de bitjes te vormen. Ik was hier zelf in het begin namelijk nog wat sceptisch over maar dat blijkt geen problemen op te leveren.

 

Geef een reactie