De 2e competitie helft gaat beginnen

Voor sommige zijn de voorbereidingen al weer een paar weken aan de gang voor de 2e helft van de competitie. Andere gaan komende week of na de voorjaar vakantie weer het veld op. Kort om we gaan weer lekker buiten hockeyen.

Om de 2e seizoenshelft goed te beginnen hebben bij Hockey-ID weer volop sticks, grips, bitjes, handschoenen, kleding, thermo en tassen op voorraad maar nog belangrijker vinden we dat je goed voorbereid naar je eerste training toegaat!

  1. Zorg dat je scheenbeschermers, bitje, handschoen, hockeyschoenen weer fris zijn.
  2. Check je stick op schade met name je haak en je backend kant. Een scheurtje wil niet meteen zeggen dat je stick vervangen moet worden maar met het koude weer in februari en maart is er een groter risico op breuk.
  3. Leg een nieuwe grip om je stick heen. Als je oude versleten is begint je seizoen zoveel lekkerder als er een frisse grip om je stick heen is gewikkeld. Kies voor dat genen wat je fijn vindt PU of Chamois. Bij Hockey-id vindt je beide soorten van topmerken Karakal en Gribbid.
  4. is je bitje stuk of beschimmeld of kun je hem niet meer vinden bestel dan meteen even een nieuwe. Zonder bitje hockeyen is geen optie wat ons betreft.
  5. Is je stick versleten en ben je toe aan een nieuwe dan kun je bij hockey-ID ook sticks testen . Belangrijk is dat je met een stick speelt waar je je goed bij voelt en die een positief effect op je spel heeft. Kijk niet alleen naar kleur en hoeveel carbon.
  6. Wil je beter worden dan je nu al bent en heb je daar ook wat voor over dan kun je ook naar een hockeyschool of naar een hockeykamp  op die manier kun je werken aan je techniek en nog meer plezier aan het hockey beleven.

Heel veel succes met jullie eerste wedstrijd. Voor vele beginnen die in het weekend van 10 maart.