01-01-2017 t/m 23-12-2017

Ties Ceulemans, Kampong Heren 1

Het eerste volle jaar van Hockey-ID zit er bijna op. We kunnen terugkijken op een jaar vol uitdagingen, mogelijkheden en gezonde groei.

Dat 2017 een uitdaging zou gaan worden was van te voren wel duidelijk, ons concept met voornamelijk merken die minder bekend zijn, van goede kwaliteit, met de juiste ondersteuning en uitgebreide service wordt goed opgepakt binnen hockeyend Nederland, België, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Dus we gaan volhouden en onze ingeslagen weg samen met jullie steun als hockeyers vasthouden. Iedereen dan ook bedankt voor jullie enthousiasme op het veld, de zaal, Social media en de reviews in de shop. Zonder jullie is er geen Hockey-ID!

Ook dank naar de merken waarmee we mogen werken. JDH, Mason, Ritual, Indian Maharadja, Cazador, Y1, Gribbid, Thundersports, Karakal en Player Layer. Samen met jullie kunnen we verder bouwen aan het succes van onze merken.

In 2018 zullen we beginnen met de sponsoring van Hockeykampen.nl in samenwerking met Indian Maharadja. Hierover zal er spoedig meer te lezen zijn op onze site en op Social media. Het steunen van dit concept, waarbij hockey, techniek en plezier samen gaan vinden wij een belangrijke stap voor de toekomst.

Daarnaast zullen we ook gaan werken aan meer exposure voor onze landelijke Ambassadeurs die inmiddels breed door Nederland verspreid zijn en als een prachtig verlengstuk dienen van ons concept.

Voor wens ik iedereen heel fijne feestdagen toe en een prachtig en sportief 2018.

 

Groet,
Walter